July 09, 2011
برسد به دست آنها که بی‌شمارند ...
می‌شود طور دیگری هم به ماجرای انتخابات نگاه کرد. شاید در زمستان سال نود و انتخابات پیش روی مجلس، مردم ایران به دو طرز تفکر به دو گروه تقسیم شوند. آن‌ها که طرفداران دیکتاتوری و جمهوری ولایت هستند و نان و آب زندگی‌شان با استبداد تأمین می‌شود که یقینن با اشاره‌ی فرعونشان با سر شرکت خواهند کرد. و دوم آن‌ها که با حافظه‌ی تاریخی قوی خود هنوز فریاد‌های ۲۵ خرداد ۸۸ و ۱۸ تیر ۷۸ را در دلشان زنده نگاه داشته‌اند و هیچ ترفند و گرمای دروغین تنور عقیم انتصابات نمی‌تواند آن‌ها را مجاب در شرکت به عنوان سیاهی لشکر عده‌ای کودتاچی کند. این عده، همان‌ها که دو سال پیش و حتی الان ادعا دارند بی‌شمارند در کنار رهبران در زندان جنبش سبز خواهند ماند و به آرمان‌های راه سبز امید خیانت نخواهند کرد. بیایید جزو کسانی باشیم که با دل‌هایمان هنوز پیوند قوی و وجدانی خودمان را با رهبران سبز به آن مهر آبی ننگین در شناسنامه نفروشیم. چه خوب گفت بابک داد در پارازیت دیشب که شرکت در انتخابات در حالیکه هنوز پرونده‌ی انتصابات قبلی باز است و کاندیدا‌های انتصابات قبلی در زندان‌اند محلی از اعراب ندارد. حداقل شروط و کف خواسته‌های مردم سبز همان‌ها خواهد بود که میرحسین موسوی در بیانیه‌ی هفدهم در یازده دی ماه ۸۸ با پنج شماره مشخص کرده است:

1- اعلام مسئولیت پذیری مستقیم دولت در مقابل ملت و مجلس و قوه قضائیه به نوعی که از دولت حمایت های غیرمعمول در مقابل کاستی ها و ضعف هایش نشود و دولت مستقیما پاسخگوی مشکلاتی باشد که برای کشور ایجاد کرده است. به یقین اگر دولت کارآمد و محق باشد خواهد توانست جواب مردم و مجلس را بدهد و اگر بی کفایت و ناکارآمد بود مجلس و قوه قضائیه در چهارچوب قانون اساسی با او برخورد خواهند کرد.
2- تدوین قانون شفاف و اعتماد برانگیز برای انتخاباتها به نوعی که اعتماد ملت را به یک رقابت آزاد و منصفانه و بدون خدعه و دخالت قانع سازد. این قانون باید شرکت همه ملت را علیرغم تفاوت در آراء و اندیشه ها تضمین کند و جلوی دخالت های سلیقه ای و جناحی دست اندرکاران نظام را در همه سطوح منتفی سازد. مجالس اولیه انقلاب می تواند به عنوان الگویی مورد توجه قرار گیرند.
3- آزادی زندانیان سیاسی و احیاء حیثیت و آبروی آنها. بنده یقین دارم که این اقدام نه به ضعف که به درایت نظام تعبیر خواهد گشت. و نیز آگاهیم که جریانهای سیاسی منحطی با این راه حل مخالف هستند.
4- آزادی مطبوعات و رسانه ها و اجازه نشر مجدد روزنامه های توقیف شده جزء ضروریات روند بهبود است. ترس از آزادی مطبوعات باید از بین برود و تجربیات جهانی در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد. گسترش کانال های ماهواره ای و اهمیت یافتن آنها و تاثیرگذاری قاطع این رسانه که بخوبی ناکافی بودن روش های قدیمی و محدودیت صدا و سیما را می رساند. پارازیت ها و محدودیت های اینترنتی می تواند برای مدت کوتاهی اثرگذار باشد. تنها راه چاره داشتن رسانه هایی متنوع و آگاه و آزاد در داخل کشور است. آیا زمان آن نرسیده است که با اقدامی شجاعانه و ناشی از اعتماد به متفکران و نیروهای خلاق جامعه، نگاهها را از آنسوی مرزها به شکوفایی خلاقیت سیاسی و فرهنگی و اجتماعی داخلی برگردانیم؟
5- برسمیت شناختن حقوق مردم برای اجتماعات قانونی و تشکیل احزاب و تشکل ها و پایبندی به اصل 27 قانون اساسی. اقدام در این زمینه که می تواند با درایت و همکاری همه علاقمندان به کشور صورت گیرد در طول چند ماه می تواند فضایی توام با دوستی و محبت ملی را جایگزین در گیری سازمان بسیج و نیروهای امنیتی با مردم و یا درگیری مردم با مردم نماید.
میرحسین موسوی. بیانیه‌ی هفدهم. یازده دی ‌ماه ۸۸

+ ببینید: مصاحبه‌ی بابک داد با پارازیت جمعه ۱۷ تیرماه
+ اگر بی‌شمارید و نمی‌خواهید در انتصابات شرکت کنید عضو شوید: جنبش تحریم انتخابات
+ ببینید: نسخه‌ی طولانی‌تر مصاحبه بابک داد با پارازیت

+ اگر سرزمین رویایی برایتان فیلتر است، عضو فید آن شوید:
http://www.dreamlandblog.com/atom.xml


http://www.dreamlandblog.com/2011/07/09/p/05,48,32/